cudne stvari koje vam se dogadaju svakodnevno :P
+4
Korekt
Taboof
egzo
Inushka
8 posters
Cro-cwalk :: Cro-Cwalk :: Spamsajt :: Blogistika
Stranica 2/2
Stranica 2/2 • 1, 2
Re: cudne stvari koje vam se dogadaju svakodnevno :P
evo taman kreno...pise u uputama da treba zapisivat snoe da bi znao razliku xD otvorio sam notepad i ujutro ispunjavam
egzo- Admin
- Broj komentara : 129
Mjesto : Požega
zaki (citat):kak spaljeno ovo sa snovima...
mal sam surfal po netu o tom... al me ebe ak bi aj došo do toga lucidnog sna, da se nebi sjebo da spavam a budan sam i da npr štjznm zaletim se u auto koji ide prema meni a nekontam da sam budan, da nespavam :/ i onda eto viš bude sranja :/
to je nest ko da si u drugoj dimenziji,gledas sebe kako spavas a budan si...
to ja radim otkad ikad vec....to da sam svjesna u snovima i da mogu sanjat sta ja zelim... i imam dnevnik snova u kojima zapisujem najbolesnije i dosad ih imam oko 30... thats sick man
Inushka- Broj komentara : 96
hahahahha xD moram da se utreniram sad se jedino sjecam da sam iso u neke svatove u starom vijeku po satorom i nosio sam kralja i zgrabio Thompsona i potrco kroz rovove :S
egzo- Admin
hahaha thompson...jao....doslovno lucidno haha... ja sam sanjala sve zivo...od gospodara prstenova i harry pottera do pcele s kravljim sisama i mene kao serijiskog ubojicu itd hahaah
neznam aj sam danas spavo i onak svjestan sam da sanjam i gdje sam... ali vrtim svoj film sna... prvo je bila neš kak će mi bomba pokraj mame explodirat onda je bil neki party i neko meni bitan u njemu i ja na njoj xD ovaj drugio dios am htjeo da tak bude i bilo je xD
a nsaim niš ni pokušavo, a nepš sam pročito da samo čitane texta o tome tzo može izazvat.
ipak ja krivim moju iznad prosječnu inteligenciju ^^
prije sam bio umišljen. sad sam savršen. =)
a nsaim niš ni pokušavo, a nepš sam pročito da samo čitane texta o tome tzo može izazvat.
ipak ja krivim moju iznad prosječnu inteligenciju ^^
prije sam bio umišljen. sad sam savršen. =)
zaki- Broj komentara : 15
eto u zadnje vrijeme mi se događa da npr. pričamo o nečem i baš mislim reći nešto i ne kažem i za 5 sekundi neko drugi drito to kaže
ili npr. slušao sam frendovu naj pjesmu i za nekih 30 sekundi sam dobio poruku od njega xD
ili npr. slušao sam frendovu naj pjesmu i za nekih 30 sekundi sam dobio poruku od njega xD
eto ja kad sam mjesecario upalio sam sva svijetla u kuci i vani pa su susjedi u 3 ujutro zvali moje starce na telefon da ugasimo svijetlo da im bljesti u kucu
BBoy DinoLino- Broj komentara : 19
kad smo vec kod snova....imala sam sinoc najrealniji san u zivotu... sanjala sam da jedem cips... i u snu sam otvarala usta i u glavi sam cula oni zvuk grickanja cipsa tako realno da sam stvarno mislila da jedem cips...i kad sam se probudila vidila sam da nisam -.- -.-
razocaranje xD
egzo- Admin
totalno....zato cu danas kad budem isla u grad kupit sebi cipsova i navalit...haha...moram se pozurit rade do 9 aahahahahah
hm cekam prijatelja da dode po mene...i cekam i cekam...i pojela sam cijelu cokoladu cekajuci....mmda....
moram spamat malo kad niko nista ne posta hahaha XD
moram spamat malo kad niko nista ne posta hahaha XD
egzo- Admin
onak sanjam da skacem negdje po zgradam (kao prakour) i ruknem negdje u om i odjenom samo mi pocne cijelo tijelo "utrnjivati" (kao kada ruka utrne meni cijelo tijelo lol )
nOvon- Broj komentara : 5
Mjesto : Croatia
Stranica 2/2 • 1, 2
Cro-cwalk :: Cro-Cwalk :: Spamsajt :: Blogistika
Stranica 2/2