Najbolji C-walker
+6
Looka
Eddie
Taboof
Inushka
egzo
Korekt
10 posters
Cro-cwalk :: Cwalk :: Cwalk Opcenito
Stranica 1/2
Stranica 1/2 • 1, 2
Najbolji C-walker
ajde ljudi ko je po vama najbolji,po meni je Duda4Real
Korekt- Broj komentara : 153
Mjesto : Split
Re: Najbolji C-walker
PinoyEdRob
Moram nabavit neki njegov video poslo sam mu cak i PP da mi posalje ali nema odgovora xD
Moram nabavit neki njegov video poslo sam mu cak i PP da mi posalje ali nema odgovora xD
egzo- Admin
- Broj komentara : 129
Mjesto : Požega
ja neznam kojeg bi kosookog izdvojila...hm...nijednog hahah...ima jedan prekul neznam mu ime hahaha
Inushka- Broj komentara : 96
nesviđaju se meni kosooki ima ih previše XD
ma ovi nasi su pravi
egzo- Admin
ima ih dosta, a i iskreno nisam odavno gledao neki vid, tako da se drzim starog favorita gagong pinoy
Eddie- Broj komentara : 27
Mjesto : Sarajevo
haha mogu u okladu da 50% CCW-a se nesjeca kad je zadnji put cwalkako...Ja pogotovo xD
egzo- Admin
ja san prije 3 tjedna u ulici,da pokažen jednoj hip-hoperici šta znam XD
ja sam na promociji albuma od ovog Tarantoo-a uletio nekom liku sto malo cwalka reko da oce naucit malo samo nikako da mi se javi rekao je da sad u 8 mjesecu al ni traga ni glasa xD
bogami dugo nisam pravo cwalkno xD
ma PinoyEdRob <3
bogami dugo nisam pravo cwalkno xD
ma PinoyEdRob <3
egzo- Admin
gagong mi je nesto u zadnje vrijeme poceo trokirat, onaj stari stil njegov obozavam al ovaj novi mi je mal u banani
egzo- Admin
zadnji put cwalkao, pfffffff... podavno... a da, zaboravio sam reci da mi je najdrazi cwalker vule
ima nevidjen style!Eddie (citat):zadnji put cwalkao, pfffffff... podavno... a da, zaboravio sam reci da mi je najdrazi cwalker vule
nemoš ni uspoređivat vulu sa njima,vule je klasa za sebe.zakurac je njima šta toliko vježbaju da budu ka on XD
samo se vi sprdajte na racun vule !! ja sam ga vidila kako cwalka !!! vule je legenda !!!!
kad smo bili u jednom kaficu...trbusne plesacice su imale nastup i imale su svoj stage...i vule kralj se popeo na stage i poceo cwalkat ispred svih ljudi tamo i svi smo mu se derali vule kralju...vule ima muda !!! ccc.. go vule go vule go vule !!! i da... ne mozemo zaboravit da je izmislio stage drop !!! ccc...
pis
kad smo bili u jednom kaficu...trbusne plesacice su imale nastup i imale su svoj stage...i vule kralj se popeo na stage i poceo cwalkat ispred svih ljudi tamo i svi smo mu se derali vule kralju...vule ima muda !!! ccc.. go vule go vule go vule !!! i da... ne mozemo zaboravit da je izmislio stage drop !!! ccc...
pis
vule nije cwalker, vule je vule, chuck norris je samo jednom plakao, to je bilo kad je upoznao vuleta (vulu- kako ko hoce)...
jos nesto
ina ja te hahaha...
ina ja te hahaha...
ajme zaboravija san na vulin stage drop haha kako smo varili na tome XD
to se mora utvrdit kao novi cwalk pokret kojeg smo mi izmislili odnosno vule..zvat ce se cro-stage drop i imat ce nekoliko varijacija i ludila haha
a vule je kralj,da je bilo snimit taj potez haha XD
Vule = Ikona Cwalka
egzo- Admin
Nemogu rec da mi je 1 najdrazi pa cu izdvojit njih par:
Erix,Tixus,Slick-Trick,Dips,iKo,Swifty-D,Sw0f.....morao sam ih sve spomenut jer neznam koi mie bolji lol
E da gagong je prie bio preeebolestan a sad nekak cudno walka i poceo je koristit vise RnB pjesme...
Erix,Tixus,Slick-Trick,Dips,iKo,Swifty-D,Sw0f.....morao sam ih sve spomenut jer neznam koi mie bolji lol
egzo (citat):gagong mi je nesto u zadnje vrijeme poceo trokirat, onaj stari stil njegov obozavam al ovaj novi mi je mal u banani
E da gagong je prie bio preeebolestan a sad nekak cudno walka i poceo je koristit vise RnB pjesme...
Fυикεε™: komentar modifikovan dana: Sat Aug 22, 2009 2:47 pm; prepravljeno ukupno 1 puta (Reason for editing : dodavanje potpisa)
Best c-walker
Spook ! Oduvjek .
..::mac::..- Broj komentara : 25
Mjesto : Ivanec
huh ima ih previše.. Dias, Freekachu, KyEatsPie, AlwayzZ, Tixus, KrazyKidd, Gagong Pinoy, Reckless iiii onda legende poput Ceewok, Tipsay, Spook, Ptwist, Vi3tShi3t08 itd. itd.
impact.: komentar modifikovan dana: Thu Aug 27, 2009 11:50 pm; prepravljeno ukupno 1 puta (Reason for editing : 2put sam napiso tixus :P)
Stranica 1/2 • 1, 2
Cro-cwalk :: Cwalk :: Cwalk Opcenito
Stranica 1/2